Over Casadata
  Postcode:   |   Niet ingelogd
  
Over Casadata
 
CASADATA C.V. 

De commanditaire vennootschap Casadata is een onafhankelijke internetuitgeverij, dat zich vooral richt op het bieden van informatie en communicatiemogelijkheden in de bouwnijverheid en de vastgoedsector.
Casadata cv is gevestigd aan de Westendorpseweg 3A te 7004 JD Doetinchem en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland te Arnhem onder inschrijfnummer 09159150.
Casadata cv streeft ernaar om met betrouwbare, duidelijke, praktijkgerichte informatie en met directe, interactieve communicatiemogelijkheden zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van haar klanten. Daarbij stelt Casadata cv het belang van haar klanten centraal, gebaseerd op transparantie, integriteit en respect.

 Casadata op Bouwbeurs 2009
v.l.n.r. Wim Pasman, Boudewijn Messink en Miranda Lueb (advertentieverkoop)

 
CONTACT

Boudewijn Messink
Mobiel: 06 - 48 07 08 96
Telefoon: 0315 - 63 06 28
E-mail: b.messink@casadata.nl

Wim Pasman
Mobiel: 06 - 38 18 75 63
Telefoon: 0314 - 34 20 39
E-mail: w.pasman@casadata.nl

Miranda Lueb-Schiphorst (advertentieverkoop) 
Mobiel: 06 - 38 28 81 55
Telefoon: 0316 - 34 27 33
E-mail: m.lueb@casadata.nl

Mirjam Welling (voorbeeldprojecten)
E-mail: m.welling@casadata.nl

Algemeen
Telefoon: 0314 - 34 20 39
Fax: 0315 - 64 28 76
E-mail: info@casadata.nl
Postadres: Westendorpseweg 3A, 7004 JD  Doetinchem

 
Informatie GRATIS raadplegen, afdrukken en gratis doorlinken
Iedereen kan gratis en onbeperkt alle door Casadata cv gepubliceerde informatie en afbeeldingen raadplegen en afdrukken, tenzij voor de betreffende informatie inloggen is vereist.
Ook kan iedereen zonder verdere verplichtingen gebruik maken van alle op de website(s) aanwezige hyperlinks of andere aangeboden contactmogelijkheden, tenzij dit uitdrukkelijk anders is vermeld.
Casadata cv heeft geen invloed op de aard en gevolgen van het vervolgcontact, dat ontstaat na het activeren van een hyperlink of het gebruiken van een andere contactmogelijkheid naar een externe, niet door Casadata cv beheerde website of andere contactvorm. Casadata cv aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, die het gevolg is van handelingen of beslissingen, die uit zo’n vervolgcontact zijn voortgekomen.
 
Informatie downloaden in Excel en begrotingen maken tegen betaling
Na het inloggen tegen betaling kan iedereen voor eigen gebruik onbeperkt alle informatie van een rubriek downloaden in Excel of een ander spreadsheetprogramma.
Ook kan men de gegevens voor eigen gebruik toevoegen aan een eigen "online" begroting. 
Deze begroting kan men aanpassen en met formules downloaden in een eigen spreadsheetprogramma (bijvoorbeeld Excel).
Via Aanmelden inloggen kan men tegen betaling een inlogaccount aanmaken en een jaar lang gebruik maken van alle kosteninformatie, calculaties en voorbeeldbegrotingen.
 
Gepubliceerde informatie
Auteursrechten en alle overige rechten met betrekking tot gepubliceerde informatie en afbeeldingen zijn voorbehouden aan Casadata cv.
Iedereen mag de gepubliceerde informatie voor eigen gebruiksdoeleinden raadplegen, afdrukken, vastleggen, gebruiken of daarmee berekeningen of andere bewerkingen uitvoeren.
Casadata cv en informatieverstrekkers/auteurs verklaren dat zij alle informatie op zorgvuldige wijze en naar beste weten samenstellen. Casadata cv en informatieverstrekkers/auteurs raden echter een ieder nadrukkelijk aan om de informatie niet geïsoleerd te gebruiken, maar deze altijd in samenhang met andere informatie te controleren. Casadata cv en informatieverstrekkers/auteurs aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, die het gevolg is van handelingen of beslissingen, die gebaseerd zijn op door Casadata cv verstrekte informatie.
 
Informatie in eigen softwareprogramma importeren via CasadataLINK
Met de Windowsapplicatie CasadataLINK kan iedereen tegen betaling voor eigen gebruik alle kostengegevens van de directe kosten downloaden in een eigen softwareprogramma.
Om er goed mee te kunnen werken, moet het eigen softwareprogramma over een importroutine beschikken om alle gegevens van Casadata op de goede plaats te zetten.
Klik voor meer informatie.
 
Calculeren met CasadataCalc
Met het handige en praktische calculatieprogramma CasadataCalc kunt u werken met de eenheidsprijzen van de bouwdelen uit de kostentabellen van Casadata.nl.
U kunt deze kostengegevens meteen aan uw wensen aanpassen m.b.t de te rekenen uren en uurloon, de te verwerken materiaal hoeveelheden of te rekenen materiaalprijzen.
U kunt CasadataCalc zowel gebruiken met de kostengegevens van Casadata.nl als met uw eigen calculatiegegevens of projectgegevens.
Bij dit calculatieprogramma beschikt u meteen over een bibliotheek met voorbeeldbegrotingen, zodat u direct aan de slag kunt op basis van een al volledig uitgewerkt voorbeeld.
Vanaf het tweede kwartaal van 2013 is CasadataCalc beschikbaar.
Meer informatie over CasadataCalc.
 
Taxeren met Casadata Taxatiewijzer
Met de Digitale Taxatiewijzer van Casadata kunt u snel en betrouwbaar een project taxeren aan de hand van taxatiekengetallen, die zijn uitgedrukt in gangbare eenheden, zoals m2 bruto vloeroppervlakte of m3 bruto inhoud van het object. Ook kunt u met de Digitale Taxatiewijzer varianten van de belangrijkste gebouwonderdelen (skelet, vloer, gevel, dak etc.) taxeren via kostenkengetallen per vierkante meter van hun oppervlakte.
Voor het snel, efficiënt en gestandaardiseerd inventariseren, inspecteren, registreren, taxeren en administratief vastleggen van alle relevante gegevens komt er een handige Windows 8 applicatie beschikbaar voor offline gebruik op een handzame tablet op locatie.
Meer informatie over de Taxatiewijzer
 

Informatie in boekjes
Casadata cv brengt van een aantal rubrieken een selectie van de informatie in handige boekjes bij elkaar.
Men kan op elk willekeurig moment deze boekjes bestellen zonder jaarabonnement.
Verzending vindt plaats, zodra de iDEAL-betaling of een betaling van een specifieke factuur is ontvangen. Levering geschiedt zolang de voorraad strekt.
Meer informatie over de Casadata boekjes.

 
Cursussen en bijeenkomsten
Casadata cv organiseert  –  mede in samenwerking met andere organisaties en personen - cursussen en bijeenkomsten voor het verkrijgen of uitwisselen van kennis en/of ervaringen op een bepaald aandachts- of informatiegebied of voor een bepaalde branche. 
Hierbij gaat het om themacursussen of praktijktrainingen.
Bij de themacursussen staat een bepaald aspect van het vakgebied centraal.
Als docent treedt bij de themacursussen meestal een vakgenoot op met een brede en rijke praktijkervaring op het gebied van het thema.
Bij praktijktrainingen staat het verkrijgen van inzicht en vaardigheden centraal. Deze trainingen hebben veelal het karakter van workshops.

Meer informatie over cursussen.